Nötbotten. Sätt ugnen på 175° • Lägg hasselnötter ochmandlar i en mixer och mixa till ett fint mjöl • Tillsätt bakpulveroch socker, blanda ihop • Rör därefter ner sirap och sist äggvitan• Häll smeten i en bakplåtspappersklädd springform(cirka 24 cm i diameter) och grädda i 15–20 minuter • Låt svalna
RAW Lime Paj. Här kommer ett underbart recpet på en söt, syrlig och så fräsch RAW lime paj. Den är bara så fantastisk god att ni bara måste testa att göra den
Idag var det dags att ta fram min äldsta kokbok. Den som jag fick av min mamma en gång i tiden. Det är en lite köksalmanacka från 1989 och jag hade flyttat hemifrån året innan
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg. 3. Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning
Det går faktiskt över förväntan bra att leva utan ugn, tro det eller ej. Om nu någon undrar varför vi fortfarande inte bytt spis, så kan jag förklara detta med det faktum att vi haft fullt upp med att sälja vårt lantställe