Såå skönt med lite lediga dagar igen. Hade en period i mitt liv när jag jobbade Alla dagar när folk var lediga o verkligen njuter Nu när även jag är ledig
200 g fetaost. 4 st kycklingfiléer salt peppar 100 g ruccola 1 skivad rödlök 200 g cocktailtomater 200 g fetaost 2 dl grädde 2 dl crème fraiche 200 g soltorkade tomater, strimlade 2-3 pressade vitlökar Ev hönsbuljong salt peppar 7-8 potatisar 5-6 morötter 1-2 palsternackor Olja från soltorkade tomaterna flingsalt
Klickar ut röran på tallrikarna och lägger påden stekta filén. Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta. - Läs hela inlägget här 2 stycken
På fredagskvällar har vi numera ett ganska pressat schema medtennis och jag som kommer hem sent. Fortfarande vill vi ha det mysigt på fredagarna så då får jag välja att göra enklare rätter
Denna linsröran passade så bra till den fräscha kycklingsallad som blev gårdagens middag. Linserna går fort att koka och fungerar fint som ersättning istället för kött i en sallad eller till ris, pasta eller couscous
En annan idé är en grönsallad, mustig tomatsås och bra med créme fraiche, eller en fruktsallad på ananas, mango och avocado kryddat med chili och vitlök
Lägg laxskivorna påpotatisen och toppa med creme fraîcheblandningen. Smaka avmed salt och peppar. Den här rätten kom jag faktiskt på själv och när det sen blev godkänt avfamiljen steg mitt sjävförtroende vad gäller matlagning lite
blanda i osten och dillensen låt den stå på eftervärme, krydda medmalen svartpeppar. torsken och häll över vätskan över torskensen lägg över denpåen tallrik med
Lägg dom i mixern/hackaren tillsammans med hela vitlöksklyftor. Börja med att göra peston. Men att bara bre på lite pesto höjer laxen till skyarna, speciellt om det är din egna hemmagjorda pesto
Strö över valtnötterna och avslutamed att antingen klicka eller sprita på ricottan. Häll lite olja påen plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.