Koka risgrynen i vattnet 10 min. Fyll på mjölken och koka ytterligare 25 min. Hacka löken i små bitar. Skär levern och fläsket i små tärningar samt mixa dem tillsammas till puré
Korvkakan. För att få till korvkakan behöver man ha tillgång till en köttkvarn (det går inte att köra det i mixern för då blir det bara geggamoja av alltihopa)
Korvkaka, som bl. Vegetarisk korvkaka. "Puddingar", i "Kajsas Kokbok" från 1943, hittar man något som kallas "Vegetarisk korvkaka". Vegetarisk korvkaka 4 port
Rör i potatismjölet för att bevara vätskan i korvkakan. Känn med en sticka att korvkakan är klar. Koka upp riset med 1 dl vatten och 1 msk smör och låt koka tills vattnet kokat in
Det blev inte korvkaka som man kanske hade kunnat gissa, utan en helt vanlig sockerkaka. En helt vanlig söndagsmorgon var det dags för lilla korvungen att baka sin första kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.