Slow cooking: Vegetarisk korvkaka
Mat
Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 1 1/2 dl korngryn
  • 3/4 dl risgryn
  • 3/4 dl havregryn
  • 4 dl vatten
  • 7 1/2 dl mjölk
  • 50 g russin
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 1/2 msk smör
  • 1 msk sirap
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 krm stötta kryddnejlikor
  • 1/2 tsk mejram
  • 1/2 tsk salt
  • 175-200 graders ugn
  • 8 pers
  • 2 kkp korngryn
  • 1 kkp risgryn
  • 1 kkp hela
  • 8 dl vatten
  • 1 1/2 l mjölk
  • 1 hg russin
  • 2 hg finhackad lök
  • 75 gr flott
  • 2 msk sirap
  • 1/4 tsk vitpeppar
  • 1/4 tsk kryddnejlikor
  • 1 tsk mejram
  • Salt
  • 2 msk skorpmjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.