Ryggbiff med ädelostsås. Var så sugen på en rejäl biff och mustigt rödvin denna fredag, vilken tur att jag då kikade in på Coop Extra som hade en liten skylt med 199 kr varje fredag för ryggbiff och entrecote, närproducerat och allt
Att tillreda en bit ryggbiff med sin fagra kappa på i 75 grader i ugnen till den har fått sin magnifika innertemperatur på 57 grader och sedan steka på en knaprig yta kan höra till något av det bästa som finns
Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Passa på att smaka av ett glas vin när du lagar maten, den tar lite tid, men det är den värd att vänta på
Ryggbiff med murkelsås och ugnsrostade rotfrukter. Oj, vilken lyxig middag det blev igår kväll. Jag hade aldrig gjort murkelsås tidigare, men har ätit det hos andra och dessutom brukar Victoria på matplatsen () prata väldigt gott om den här såsen
Ryggbiff med Klyftpotatis och Hemmagjord Bea. Till fyra personer köpte vi en hel ryggbiff på 1,2 kg, och det räckte även till två biffmackor (recept kommer i veckan)
Servera ryggbiffen med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Du behöver4 portioner400 g ryggbiff1 röd chili, finhackad1 pressad vitlökOlivoljaSmörFlingsaltSvartpeppar16 potatisarOlivoljaFlingsaltFärsk timjanRydbergs bearnaisesåsSalladGör såhärLåt ryggbiffen vara rumstempererad. Stek ryggbiffen 2 minuter på varje sida (rosarött kött). 400 g ryggbiff
Stek ryggbiffen i smör på båda sidor. Strimla kålen med osthyvel och skala och skiva löken tunt. Fräs kål,lök och pressad vitlök i smör så den får lite färg och mjuknar något
4 skiva ryggbiff. Skala och hacka löken. Tärna fläsket och klyfta champinjonerna. Fräs fläsktärningarna i sitt eget fett i en gryta, tills de blir lätt knapriga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.