Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Idag har jag och mina kollegor storstädat och rensat på våra kontor hela dagen lång. Jag tyckte att vi kunde behöva en avkopplande fikapaus i allt slit och hade därför med mig fika till jobbet idag
Något jag också gjorde var egna lökringar och GUD så goda de blev. Frityrdegen är väldigt enkel att röra ihop och jag valde att doppa ringarna i pankomjöl – det gör de extra frasiga
Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Jag smakade rabarbersaft för första gången förra veckan och fick en riktig smakupplevelse. Riktigt frisk och läskande, så igår bestämde jag mig för att göra egen saft
I lördags hade vi gäster här hemma och självklart innebär det fikadags. Det är en krämig fyllning med vanilj-och apelsinsmak på en smakrik och knaprig pepparkaksbotten, den blev väldigt uppskattad av alla
Rör om då och då. Klipp i bitar och slå in kola i smörpapper, förvara kallt. Leila som ibland visar sin kokkonst i TV står bakom detta recept helt och hållet
Den här underbara såsen med morötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Idag tänkte jag faktiskt ta det lite lugnt med matlagandet och istället börja att julpynta huset inför adventshelgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.