Kokosbuljong med höns, kimchi och sobanudlar
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st kyckling , eller hel höna, av bra kvalitet
  • 250 gram champinjoner
  • 250 gram purjolök (ar)
  • 20 gram vitlök (ar)
  • 0.5 dl sesamolja
  • 0.5 dl tamarisoja
  • 0.5 msk chilipulver
  • 1 sobanudlar
  • 100 gram morot
  • 100 gram purjolök(ar) , (av det gröna)
  • 100 gram rotselleri
  • 25 gram vitlök (ar)
  • 2 st citrongräs
  • 50 gram ingefära
  • 5 st thaichili
  • 5 st limeblad
  • 20 gram korianderrötter
  • 1 skrovet , från kycklingen
  • 1 buljong , från kycklingkoket
  • 6 dl kokosmjölk
  • 1 salt
  • 1 limejuice
  • 500 gram grönkål , eller savojkål
  • 2 dl ättiksprit, 12 %
  • 4 dl socker
  • 6 dl vatten
  • 100 gram chili
  • 100 gram ingefära , skalad
  • 3 st citrongräs
  • 5 st limeblad
  • 25 gram vitlök (ar)
  • 0.5 dl sesamolja
  • 0.5 dl tamarisoja
  • 500 gram vinteräpple
  • 0.5 dl honung , eller agavesirap
  • 3 dl hoisinsås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.