En morgonrutin jag brukar köra stenhårt med så här års när förkylningar ekar runt varje hörn är att svepa i mig denna ”wake me up shot” som innehåller citron, ingefära och äpple
En riktigt fin biff, blodig biff, med hemlagad bearnaisesås därtill. Blanda äggulorna med vinägerreduktionen i bunken, och värm försiktigt över vattenbadet
* Kokossmör (coconutbutter eller creamed coconut) kan du göra själv genom att mixa kokosflingor till smör (eventuellt med lite kokosolja för att hjälpa på traven)
Så i fredags drog vi igång, hon började själv med chokladsnittar och sen hjälpte jag henne lite med glasyrbullar och sen avslutade vi det hela med sockerkringlor
Skaka Grand Melón, Razz, citronjuice och tranbärsjuice. Garnera med en melonskiva. Häll över is i ett highballglas och toppa med Sprite eller 7Up. 2 cl Bacardi Grand Melón
Kung Pow Chicken är det mest kända namnet på en rätt som är en av mina absoluta favoriter. Gong bao ji ding är en kycklingrätt från Sichuan, Gong Bao är en gammal ämbetsmanna titel och just en ämbetsman med den titeln gillade den här rätten skarpt och sedan dess har den hetat just Gong Bao Ji Ding (Ji Ding betyder kycklingtärningar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.