Kokasparris. Koka upp vatten i en vid kastrull där buntarna kan ligga ner. Skölj och ansa sparrisen. Lägg ner sparrisen i det kokande vattnet och koka snabbt upp
Täck med vatten och koka upp under lock. Blanda revbenen försiktigt (så de inte ramlar sönder) med barbequemarinaden och låt de gärna marinera några minuter - helst någon timme eller över natten
Jag googlade efter recept och hamnade då hos min bloggkollega Ann-Sofi med bloggen Matsafari. Då köptes och kläddes granen och det samtidigt som julskinkan kokade
E-postSkriv ut. Sparris med bacon, parmesan och nötter är magiskt. Stek sparrisen några min i smör. Skriv gärna en kommentar och berätta hur du använder sparris
byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Bryt eller skär av den nedre träiga delen på sparrisen. Sätt in vitlöksklyftorna med skalet kvar i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter, tills de blir mjuka. Pensla sparrisarna med olivolja och grilla runt om i 5-7 minuter, var försiktig så de inte bränns. 2-3 knippen sparris
Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. 1 knippe grön grön sparris (450 g). Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
När den kokat färdigt ska du dra av den från plattan och snabbt röra ner smöret+din smaksättning. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast
Chiapudding är frukosten på allas läppar - prova en variant med apelsinsmak. ChiapuddingGrundreceptChiapudding är enkelt att tillaga, smakar gott både som efterrätt och som mellanmål och är dessutom mycket nyttigt
Ingredienser Portioner. 4 125 g smör eller margarin 2 dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 ägg 1 tsk bakpulver 2 dl iskallt vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.