Koka upp fläsklägg med vatten och skumma med en slev efter några minuter. Vid servering så lägger du på fläsklägget på potatisen samt penslar med vitlöksolja på fläsklägget samt på potatisen
En och en halv timma till att bara skala, hacka, fräsa och sen koka löken i omgångar. På torsdag har vi som vanligt sopplunch på jobbet och det är andra gången som jag lagar soppan, det blev ju en succé sist jag gjorde min grymma Hummersoppa så jag hoppas min löksoppa ska bli lika omtyckt
Man kan fylla dem med mer matigt innehåll (då blir det tekniskt sett galette och då ska man istället göra dem på bovetemjöl) eller en crêpes och då är det ett mer sött innehåll
Koka till mjukt. Skär sparrisen i bitar och fräs i smör. Skumma mjölken och lägg skummet ovanpå soppan. Häll i grädden mjölk och vatten så att det täcker sparrisen
Smaka på skyn och eventuellt reducera ner såsen (koka ner) till lagom smak. Koka upp vinet, vatten, soja, ingefära och vitlöken Dela revbenen i bitar och lägg i det i uppkoket
Bred på "kryddblandningen" på filéerna. Gör så härStarta ugnen på 200°. Bryn filéerna 2 minuter på var sida. Ställ in i ugnen i ca 13 minuter (beroende på hur tjocka de är). På väg in i ugnen 3 Kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.