Knäckbakande. Idag bakades det knäck här hemma, vi äter ju inte några nämnvärda mängder socker här hemma men nu till jul när man får gäster så tänkte jag att det är bra att ha lite laddningar med sockerchocker hemma
Hacka ihop mjöl, socker och smör till en deg. Låt vila i kylen i 30 minuter. Kolasås. Blanda smör, mjöl, socker och mjölk i en kastrull och koka upp under omrörning
1. Hacka ihop mjöl, socker och smör till en deg. Låt vila i kylen i 30 minuter. 2. Kolasås. Blanda smör, mjöl, socker och mjölk i en kastrull och koka upp under omrörning
Sätt ugnen på 200 grader. Skala, kärna ur och halvera äpplena. Lägg dem i en smord ugnsform. Mät upp alla toscaingredienser utom nötterna i en kastrull
Hacka ihop mjöl, socker och smör till en deg. Låt vila i kylen i 30 minuter. Kolasås. Blanda smör, mjöl, socker och mjölk i en kastrull och koka upp under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.