Kladdkakans dag…
Mina små tips
Mina små tips
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g mörk choklad, bitter
  • 150 g smör
  • 4 ägg
  • 4 msk socker
  • 1 msk mjöl
  • 35 min Sätt ugnen på 180 grader Finhacka chokladen och lägg den i en bunke. Smält smöret och slå det varmt över chokladen. Rör om tills chokladen har smält.Vispa ägg och socker pösigt med en elvisp och blanda det med den smälta chokladen. Tillsätt mjölet och blanda noga. Häll smeten i en smörad form med löstagbar kant, cirka 26 centimeter i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen i 180 grader, cirka 15-20 minuter Kakan ska stelna och spricka på ytan, men inuti ska den vara kladdig.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.