Strö över blåbären. Blåbär. Smält smöret. Vispa sockret och äggen pösigt. Ha i mjöl och vaniljsocker. Häll smeten i en smord och bröad form ca 24 cm i diameter
Vi åt den tillsammans med grädde som vispats med lite blåbär och florsocker. 250 g vit choklad200 g smör4 ägg2,5 dl socker 2,5 dl mjöl (jag bakade med glutenfri mjölmix och då behövdes lite mer, ca 3-3,5 dl)2 dl blåbärSmält smöret och chokladen. 2,5 dl socker 2,5 dl mjöl (jag bakade med glutenfri mjölmix och då behövdes lite mer, ca 3-3,5 dl)
Rör ägg och socker lätt med en ballongvisp. Smält smöret och smält ner chokladen, häll detta i äggblandningen tillsammans med vetemjöl och vaniljsocker
Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj och ljus kladdkakamed smak av citron, kokos och blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.