Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj och ljuskladdkakamed smak av citron, kokos och blåbär
Kladdkaka är aldrig fel, men på sommaren tycker jag det passar bättre med en ljus variant och denna jordgubbskladdkaka är jätte god och underbart enkel att göra
Vi åt den tillsammans med grädde som vispats med lite blåbär och florsocker. 250 g vit choklad200 g smör4 ägg2,5 dl socker 2,5 dl mjöl (jag bakade med glutenfri mjölmix och då behövdes lite mer, ca 3-3,5 dl)2 dl blåbärSmält smöret och chokladen. 2,5 dl socker 2,5 dl mjöl (jag bakade med glutenfri mjölmix och då behövdes lite mer, ca 3-3,5 dl)
Rör ägg och socker lätt med en ballongvisp. Smält smöret och smält ner chokladen, häll detta i äggblandningen tillsammans med vetemjöl och vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.