Det var tjock bit sidfläsk/benfri rev kryddad med pepparblandning och flingsalt. Såsen bestämdes så sent som i skolan i dag, då eleverna fick göra bearnaisesås på hemkunskapen
Känner att jag vill föreviga årets odlingar och trädgården i största allmänhet innan säsongen är över, men tar mig aldrig tid att ta en runda med kameran
Det var tjock bit sidfläsk/benfri rev kryddad med pepparblandning och flingsalt. Såsen bestämdes så sent som i skolan i dag, då eleverna fick göra bearnaisesås på hemkunskapen
Krydda med salt, peppar och ingefära runt om. Men en hel bit fläsk som man kör rätt länge i ugnen kan slå en fläskfile med hästlängder om jag får bestämma
Här kommer iallafall recepten på allt du ser på tallriken (förutom salladen – men ett tips är att ha nåt sött i salladen tex granatäpple eller mango) och i vilken ordning jag skulle lagat maten för att få så mycket tid som möjligt med gästerna
Servera med stekt potatis och hemslungad Bearnaisesås. Nu har det varit ett alltför långt blogguppehåll men är nu tillbaka med ny energi efter en tre veckor lång och härlig semester i USA
Fredagskväll och vad är väl mysigare än en familjemiddag, lite lagom slitna efter veckan och man får sätta sig ner och pusta ut, äta gott, njuta, småprata och bli sådär härligt trött så det enda som väntar (efter disk och undanplock i köket förstås) är soffan och TV-kväll
Lägg ner det tillsammans med schalottenlök, vitvinsvinäger och vatten. Lyxa till det med egen béarnaisesås så kommer du definitivt imponera på gästerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.