Fläskfilé med bearnaisesås och ljummen bönsallad
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • salt och peppar
  • torkad timjan
  • 1 msk smör
  • 250 g smör
  • schalottenlökar
  • 0.5 dl rödvinsvinäger
  • 0.5 dl vatten
  • 1 kruka dragon
  • svartpepparkorn
  • äggulor
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 300 g cocktailtomater
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 10 st timjankvistar
  • 2 msk olivolja
  • 600 g delikatesspotatis
  • salt och peppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 burk burk kokta vita bönor
  • 150 g haricots verts

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.