Hemlagat knäckebröd är ju så himla gott. Tyvärr är det inte lika kul att kavla. och hemlagat knäcke måste kavlas och kavlas och kavlas och kavlas lite till
Kavla ut mellan två ark plastfolie, rulla upp på kaveln och lägg över i formen. Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl
Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Du kan behöva använda lite mer rismjöl på fingrarna eller kaveln. Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet
Kavla ut pajdegen på ett mjölat bakbord, rulla upp den på kaveln och lägg över den i pajformen. Denna laxpaj är underbart krämig och fräsch att servera nu till våren och sommaren
Platta ut till en runt kaka, nagga med en gaffel eller kavla med en kavel med taggar. Knåda degen och dela den i 12/14 bitar Platta ut till en runt kaka, nagga med en gaffel eller kavla med en kavel med taggar
Rimbobullar påminner mig alltid om ”lite äldre damer” som bjuder på bullar en sommardag. När jag var liten var det alltid denna typen av bullar som det bjöds på hos dem
Använd handen eller använd kavel för att trycka ut den. Så lätta och så spröda knäcke, med en insats på ca 2 min (+40 min i ugn) och så har du dina hemgjorda knäckebröd redo för veckans frukost
Rulla upp den tunna degen på kaveln och rulla ut den på bakplåtspappret. Blanda alla de torra ingredienserna (rågmjöl, vetemjöl, linfrön, valnötter och hjortronsalt) i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.