Krossa alla kryddor i en mortel och värm upp kryddblandningen tillsammans med grädden, kastanjehonungen och zesten från citronen och apelsinen till 50 grader i en kastrull på låg värme. 450 g kastanjehonung. zest från 1 citron zest från 1 apelsin 1 tsk anisfrön 1 tsk kummin 1 liten bit ingefära 1 kanelstång 0,5 muskotnöt 204 g grädde 450 g kastanjehonung 6 ägg 40 g mörkt muskovadosocker 300 g stenmalet rågmjöl 150 g stenmalet vetemjöl 20 g bakpulver
Prova att kombinera med den medföljande kastanjehonungen eller några droppar krämig balsamico. Nu har äntligen månadens Delikatessbox nått alla våra kunder runt om i Sverige
Till den här cheesecaken använde jag en kastanjehonung som maken köpt åt mig i Italien. 3-4 msk honung (gärna kastanjehonung). 3-4 msk honung (gärna kastanjehonung)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.