Gör man den på rätt sätt blir chiagröten krämig och god men använder man till exempel en vattnig och tråkig mjölk kommer din chiagröt också att smaka tråkigt
Så här gör jag. vissa rykten gör gällande att dessa sysslor skulle ha med kärlek att göra. Det är inte så svårt som man kan tro, ost har man gjort i alla tider det är först nu vi har glömt bort detta hantverk
Nu ska jag visa hur du enkelt gör din egen vassle. När man tillverkar yoghurt, kefir, ost eller någon annan fermenterad mjölkprodukt bildas en restprodukt som är flytande vassle
Nedan visar jag hur jag gör, denna gång är det en fyrkantig tårta, men metoden är exakt den samma med en rund tårta, bara lite enklare då du slipper hörnen
Och i dag ska vi göra Beef Jerky till helgen. Och i dag ska vi göra Beef Jerky till helgen. 3 kg malet magert oxkött -Ingen blandfärs nu. kryddor2 msk grill krydda1 msk salt-med Jod 2 pressade vitlöks klyftor (eller vitlökspullver)1 msk Sambal olek (eller något annat starkt1 tsk -Rökkrydda finns på flaska, eller en grill kryda med (smoke-rök)1/2 dl öl. 3 kg malet magert oxkött -Ingen blandfärs nu. kryddor2 msk grill krydda1 msk salt-med Jod 2 pressade vitlöks klyftor (eller vitlökspullver)1 msk Sambal olek (eller något annat starkt1 tsk -Rökkrydda finns på flaska, eller en grill kryda med (smoke-rök)1/2 dl öl
När vi var i grekland dock köpte jag ett litet souvenir-kit med typiskt grekiska smaker däri bland annat en tzatzikikrydda man bara skulle blanda med yoghurt, inget annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.