Kantarellcannelloni
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 cannellonirör, De Cecco
  • 1/2 gul lök, hackad
  • 200 g färska champinjoner, i rätt små bitar
  • 100 g kantareller, hackade
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk konjak
  • 2 msk färsk timjan (el. 1 tsk torkad)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk crema di balsamico
  • 2 dl matgrädde
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl riven ost
  • riven muskot
  • 180-200 grader Servera med en fräsch sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.