Kantarellasagne 250 g lasagneplattor 150 g kantareller 50 g smör 4 charlottenlökar 2 msk mjöl 50 g Guldbrandtsdalens mesost 1 l matlagningsgrädde 1 hönsbuljongtärning salt och peppar 2 dl riven ost blandas med 100 g malda valnötter Stek charlottenlöken i smöret, tillsätt svampen och stek tills all vätska stekts bort
Kantarellasagne250 g lasagneplattor150 g kantareller50 g smör4 charlottenlökar2 msk mjöl50 g Guldbrandtsdalens mesost1 l matlagningsgrädde1 hönsbuljongtärningsalt och peppar 2 dl riven ost blandas med100 g malda valnötterStek charlottenlöken i smöret, tillsätt svampen och stek tills all vätska stekts bort
I julklapp önskar sig min mor våra favoritrecept för många gäster. Utan konstiga ingredienser som ändå inte går att få tag på när man bor utanför ära och redlighet, som mina föräldrar gör
Sätt ugnen på 200 grader. Smörstek svampen i en stekpanna. Pressa i vitlöken. Häll i matlagningsgrädde, mjölk och buljong i stekpannan och låt puttra i en minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.