En gårdag med träningar för barnen och jag var hembjuden på ett Aloe Vera party hos en kollega. Efter aloeVera partyt var det dotterns tur med kalas på Lazerdome - en dag som var full rulle
Täck formen med plast eller folie och låt stå i kylskåp över natten. Jag gjorde en snabbare version i stekpannan med strimlad filé för jag hade lite bråttom, men här kommer originalreceptet
Rätterna är så pass enkla att vi har gjort fyrarätters som har tagit väsentligt mer tid i anspråk. Vispa ihop äggula med lite grädde och tillsätt det i grädden, det får inte koka
En av favoriterna på gårdagens temadag medfranska bakverk blev den franskachokladtårtan. Skär kakan i smala bitar och servera med grädde och färska bär
Botten på " tre lika delar". Tårtamed smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Häll smeten i en smord form och klä gärna insidan av formen med bakplåtspapper
Lägg på den andra botten och fyll med hallonkompott och hallonmousse, lägg på den tredje botten och lite hallonkompott och vit chokladmousse och till sist den fjärde bottnen
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. oxfilé,. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
Stekt oxfilémed en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
I dag var en sådan dag, då den ena killen som hade köpt present och var så besviken att han hade missat kalaset skulle komma över med sin mamma och fika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.