Några kanelskorpor smakar gott till både te, kaffe och saft och är enkla att göra. När man ska ha något enkelt och gott till fikat i sommar ska det helst vara lätt att ta med sig i picknickkorgen
Denna blåsiga lördag har spenderats mestadels inne, burr vilket busväder det har varit. Jag har i och för sig hunnit med att träffa lite trevliga vänner idag också och blev bjuden på riktigt gott fika, tack
Kanelskorpor KAKOR. Nu är den baske mig snart här. I morgon är det Kanelbullens dag och jag har gjort mitt bästa för att bulla upp med olika godsaker som kan passa för firandet
Receptet hittade jag på bloggen Linnéas skafferi och när jag sedan pratade med mamma visade det sig att det är precis samma recept som hon har till sina kanelskorpor, med skillnaden att det såklart är saffran i de här
Jag la till lite köpta kanelskorpor, blev bra. Har så många recept att lägga ut till er nu. Var så nervös inför tävlingen med Norsk Laks att jag blev helt paralyserad i flera dagar
Sebastian Hallenius←Kanelskorpor Liknande receptRenskavsgrytaFylld hel kyckling med primörerPulled Chicken SandwichMozzarellapizza med salamiKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
Vispa ägg och socker, häll i det smälta matfettet. Tillsätt vetemjölet blandat med bakpulver. Dela degen i fyra bitar som rullas ut till ca 25 cm långa längder, lägg dem på en plåt
Sätt ugnen på 200°. Hacka hasselnötter och mandel grovt. Rör smör, socker och honung mjukt. Blanda i ägg, nöthacket, kanel, kryddnejlikor, apelsinskal, vaniljsocker och till sist mjölet blandat med bakpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.