Blanda allt i en ren tio-litershink, täck med plastfolie som du gör små hål i – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex
För några år sen så gräddade jag Krabbelurer lite då och då och vi åt till lyxig fika hemma men framförallt så hade vi med oss Krabbelurer på utflykter men sen har jag glömt bort dem under en lång tid för att i förra veckan när vi skulle till Mariebergsskogen plötsligt komma på dem igen
En liten julklapp från mig till er alla blir ett nytt recept på lchf-gods. Vill passa på att önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR
Om du vill ha en chokladswirl - spara en liten skvätt av smeten och blanda med kakao och mjölk. cirka 80 min varav 45-60 min i ugn). Tryck ut smeten i en form, cirka 20 cm i diameter, och grädda i ugn i 5-10 min, beroende på om du vill ha din botten lite mjukare eller mer knaprig. Grädda i 45-60 min, tills cheesecaken stelnat helt igenom. 45-60 min. 5-10 min. 45-60 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.