Ja, så här på kanelbullens dag kanske ni förväntade er ett kanelbullerecept. Det är det jag har sett när jag har tittat runt, massor av duktiga bloggare som alla bakat supersnygga bullar av olika varianter
Mitt mål när jag skulle göra kanelbullarna var att få dem så saftiga som möjligt. Till min hjälp använde jag kesella, ägg och mandelmassa vilket gav resultat och mandelmassan gav även en fylligare smak
Kanelbullens dag är här igen, på min. blogg kan ni söka på kanelbulle så hittar ni några olika recept eller se i kategorierna till vänster på bloggen, har en ny deg står till jäsning med annat recept men hinner inte baka ut förrän i eftermiddag men här är ett äldre recept jag hade på bloggen som ni får ha till godo
Idag är det kanelbullens dag. Därför tänker jag inleda dagen med att bjuda er på ett bullrecept. (Och till er som undrar var i hela friden det traditionsenliga symötesinlägget tagit vägen - lugn, det kommer
Klassiska kanelbullar Portioner ca 25 st Du behöver. Deg. * 25 g jäst för söta degar * 75 g smör eller margarin * 2 ½ dl mjölk * ½ dl strösocker * 1 krm salt * 1 tsk malen kardemumma * ca 7 dl vetemjöl Fyllning
Den fjärde oktober är kanelbullens dag, uppmärksammar ni det. Vi gör det, när andan faller på. Det vill säga, är jag ledig så kan det hända att jag bakar kanelbullar till den fjärde oktober
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.