Glutenfria kanelbullar dagen till ära
GLUTENFRITT bakning och matlagning
GLUTENFRITT bakning och matlagning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g (1pkt) röd jäst
  • 100 g margarin
  • 5 dl mjölk
  • 2 msk fiberhusk
  • 1 ägg 1/2 dl brunt rörsocker
  • 1 msk kardemumma
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 burk creme fraiche/kesella
  • 10 dl glutenfritt mjöl (Lailas Blå mjölmix) hellre för lite än
  • för mycket, låt den vara lite kladdig och tillsätt mer mjöl vid
  • utbakningen istället
  • Rumsvarmt smör, kanel, strösocker till fyllning och pärlsocker till pynt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.