Kanelbullar
FODMAP-mat
FODMAP-mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kanelbullar
  • Ingredienser, ca 40 st ½ dl/110 g socker
  • 1 dl/110 g vit sirap
  • 25 g färsk jäst
  • 150 g laktosfritt smör
  • 2 msk/20 g fiberhusk
  • ½ tsk salt
  • 4 dl/340 g laktosfri mjölk
  • 250 g laktosfri kvarg
  • 1 ägg ca 10 dl/625 g glutenfri mjölmix
  • 150 g laktosfritt smör, rumsvarmt
  • 1 dl/220 g socker
  • 2 msk kanel
  • 500 g mandelmassa, riven
  • 1 ägg, uppvispat
  • Pärlsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.