Valde kalvkotletter, vilket jag kommer köpa igen. Jag är så bortskämd med bra kött och har nästan testat migigenom hela köttdisken på Gårdsbutik Thuresson
Som tur var förstod jag vinken, lagade till denna björnbärssåsen och bjöd frugan på och vi kan väl säga som så att tallriken renskrapades, bra betyg alltså
När jag var liten åt vi ofta fläskkotlett, idaghittade jag kalvkotlett ikyldisken på affären. Med quinoa, béarnaisesås och broccoli är det en snabb och framför allt god (
En söndagsrätt med kalvkotletter som man kan byta ut mot fläskkotletter om man vill, dessa steks och får smak av färskpressad apelsin som får puttra inlite för att sedan bli en god sås
Fläskytterfilé är en mör, saftig god köttbit, dessutom inte så dyr, som blir kanon efter ett par dagars marinering, perfekt att bjuda på eftersom det mesta går att förbereda
Det blev alltså två sorters sorbet i stället plus en björnbärssås. Det var det inte kan jag säga. Servera med de varma hjortronen, hjortronsorbet, björnbärssorbet och björnbärssås
Receptet sägs iorignalversion komma från den Ryska rätten Pojarski som är ryska hackade kalvkotletter utvecklat av en berömd köksmästare från det romanoffska hovet
Sött och gott, en riktigthärligmustig smak har det och passar finfint att ha både imatlagning (björnbärssås), björnbärsmarmelad och som här i dagens fredagsdrink
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.