Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna gemelli) 3 förp kalkonbacon (à 100 g) 1 tsk olja 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl chilisås eller tomatketchup salt peppar 1/2 förp plommontomater (à 500 g) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Servera med pasta och en god sallad. Blanda 1 dl mjölk med 2 msk mjöl till redning och ha i lite i taget under omrörning tills såsen får den konsistens du vill ha. Låt puttra på medelvärme i ca 10 minuter
Smaksätt med salt och peppar och en aning socker. 1. Koka pastan enligt förpackningsanvisningen. Strimla och bryn kalkonköttet, löken och paprikan försiktigt i lite margarin
Försvinnande goda tapas eller tillbehör till grillad fisk eller ugnsbakad torsk är dessa körsbärstomater som rostas med vitlök och serveras medbasilikaolja och knapriga parmachips
Mixa en kruka basilika med olivolja. Basilikaolja. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp i djupa tallrikar, lägg på stekt bacon, rostade pinjenötter, sparris i bitar och ringla över basilikaoljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.