Det här är en spanskinspirerad variant av musslor med rökt paprikaoch vitlök. Jag gjorde det här på blåmusslor men det skulle nog bli lika minst lika bra med till exempel hjärtmusslor
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Till middagen åt vi vanlig spagetti men till matlådan dagen efter körde jag medbönpasta, vilket också funkade superbra och är ett bra alternativ för att tillföra lite extra protein till rätten
Under tiden som pastan kokar, skär salamioch bacon i strimlor. Häll i Milda Mat och riven ost, låt såsen puttra någon minut, häll sedan såsen över pastan
Slå av vattnet från pastanoch blanda samman allt tillsammans med två äggulor. Middagen är klar på den tid det tar att koka pastavattnetoch sedan färsk pasta
En snabblagad lunch eller middag är att medans spaghettin kokar så gör jag en sås genom att steka bitar av rökt sidfläsk tillsammans med kantareller och lite hackad rödlök, när de fått färg häller jag på grädde som får koka och ta smak av allt det goda som nyss stekts i pannan
Blanda upp medpastanoch mozzarella som delats i bitar med händerna. Börja med att rosta paprikan. Stek champinjoner i olivolja så de får ordentligt med färg, tillsätt löken och fräs med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.