Kalkon- och nötfärslimpa med kantareller
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 kg av vardera kalkon- och nötfärs / 3 dl vispgrädde / 0,5 dl panko / 1 gul lök / 0,5 king solo vitlök / 1 tsk / 0,5 tsk nymald svartpeppar från kvarn / 1 krm riven muskotnöt / 1,5 tsk gröna örter / 1,5 dl förvällda kantareller /
  • 100 g rökt sidfläsk eller bacon
  • 50 g smör
  • 200 grader samt att ösa köttfärslimpan. Fortsätt att ösa var 20:e minut till köttfärslimpans innertemperatur når
  • 70 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.