Well, här kommer i alla fall receptet på Najnis höstiga köttgrytamed en touch av apelsin. Sisådär ja – då har det blivit dags att dela med sig av ännu ett av de recept som lagats här i Najnis kök denna helg
Jag åt köttgrytan till vitkålssallad och broccoli medan övriga familjen även åt pasta. Smaka avmed salt och svartpeppar, men tänk på att både fond och bacon är väldigt salt
Smaka avmed salt, peppar och eventuellt kajennpeppar. Garnera med. Servera med. Tillsätt lök, vitlök, kryddor och tomatpuré och låt det fräsa med ett par minuter
Tillsätt grädde och smaka avmed sambal. Kom på att jag måste skynda mig och skriva ner receptet på den här grytan medans jag kommer ihåg hur jag gjorde
Red av grytan och späd ev om du vill ha mera sås smaka ev avmed mera salt, peppar, örter, vinäger, senap och lingonsylt, kan behövas eftersom jag har tagit mera vätska än i orginalreceptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.