Efter att ha mottagit en mängd härliga gräsandsbröst av min jobbarkompis Fredrik, var det dags ännu en gång att laga en riktig supermåltid med åtskilliga komponenter
Nu ligger jag efter med bloggandet igen. Det är den där stegtävlingen som stjäl all min tid. Jag gnetar förtvivlat på för att återvinna ledarplatsen inom mitt lag som jag nesligt förlorade i helgen, trots lördagens eskapader
Bind upp steken med bindgarn om den inte är nätad. Gnid in salt, peppar och timjan. Lägg steken i en ugnsfast form och stek tills innertemperaturen är 70°
Något som alltid känns bra är Pannacotta. Det är lätt efter en längre och stabbigare middag. Den liksom bara glider ner i magen utan någon som helst ansträngning och den är dessutom så otroligt enkel att tillaga
Skär bort skalet från grapefrukten med en vass kniv. Håll grapefrukten i ena handen över en skål. Skär ut skinnfria klyftor som får trilla ner i skålen
Risgrynsgröt. 2015-11-30, 12. 05. Här kommer mitt grundrecept för en lyckad och magisk god risgrynsgröt. Låt den koka långsamt så blir den riktigt krämig och god
I dag har det varit full aktivitet i Mårtenssons kök, jösses Amalia vad vi har kockat. Eller kanske rättare sagt så är det mest Håkan som har kockat, Anki har mest stått bakom kameran och dokumenterat allt som hänt i köket
Vispa grädden. Hacka mandlarna grovt. Blanda gröten med hälften av grädden, mandel och socker. Vänd ner resten av grädden och förvara i kylen fram till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.