Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det. 4 msk kakao. 4 msk kakao
Ta ut de från ugnen och lägg en noblesskaka över varje. Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
Jag utgick ifrån det klassiska receptet från Sju sorters kakor, men hade inget vanligt socker hemma och så tog jag extra mycket kakao för att det skulle bli chokladigt, plus lite extra bakpulver
Baka en god toscakaka. Ta ut kakan och lägg ut smeten på ytan. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 15-18 min. Grädda kakan i ytterligare ca 15 min tills toscasmeten fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.