Till pappas stora förtret. Den här backen kommer åldras fint och jag längtar så tills vi kan ställa ner den i jordkällaren bland syltburkar och potatis
Kärlek och tankar från Sofiabakar till alla de drabbade och deras familjer i Norge. ) en extra kram till mina underbara norska väninnor Iren Fladmark och Siri Broberg
Med blomkål och grönkål i kylen, blev det ett gott tillbehörtill köttet. En dröm som ska förverkligas och bli till en verklighet, där allt ska bli så bra som möjligt
Till omeletten passade jag på att ta tillvara på grönkålen som vi hade i kylen. Därefter delade jag den och fräste den tillsammans med lite skivad rödlök i lite smör, kryddade lite lätt med salt och svartpeppar och därefter åter igen, var det bara att njuta
Idag till lunch blev det hursomhelst gräddstuvad grönkål och stekt falukorv. När kålen har sjunkit ihop och blivit vackert klargrön, tillsätt grädden och låt puttra medan du steker korven eller vad du nu tänker att äta till
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.