Kellys blev till slut ett stamställe för oss liksom för många andra Ysta'bor, menyn bytes ofta ut, man kunde alltid lita på att det serverades rikliga portioner med vansinnigt god mat och priserna gjorde att man kunde gå dit ofta
Visst känns det i luften att våren lurar någonstans där ute. (Ni har väl läst Olles skidfärd av Elsa Beskow, det är en av Lowes favoriter) 4 stora spättafiléer
Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Sedan behöver ni inte göra något mer på hela dagen. Låt pappret med brödet glida in på den heta plåten via en skärbräda eller bricka och lägg samtidigt några isbitar på den nedre plåten
Kassler är något vi inte äter så ofta. Och inte alls dumt. 600 g kassler, i skivor1 stor burk skivad ananas1 röd paprika, skivad/strimlad1 burk kokosmjölk1 tsk ingefära1 tsk curry1 tsk sambal oelek½ dl mango chutney½-1 dl russin½-1 dl nötter (jag tog en färdig glöggblandning med russin och mandel)2 dl riven ostSätt ugnen på 200°
Har ni kokat någon risgrynsgröt ännu. Vet ni hur han visste det. De kom tillslut fram till att papporna bestämmer över alla julklapparna och ingen pappa skulle komma med paket till bara några utav barnen
Jag ha fått smaka något som jag då ärligt kan säga att jag aldrig någonsin skulle ha bakat själv. Ha varit usel på att uppdatera här nu ett tag men om ni undrar vad jag gör så finns jag även på facebook med växelhäxan
i min lunchlåda förra veckan. Mannens pannbiffar gjorda på löksoppepulver. Riktigt goda, smakrika och porösa, så jag tänkte dela med mig av receptet till er
Vänd ner i äggblandningen. Vaniljbavaroise/mousse. Koka upp mjölk, strösocker och vaniljstången. Vispa ihop äggula och strösocker, när mjölken kokar slås den över äggblandningen under vispning och sedan tillbaka i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.