Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Alltså den där curden, men dra mig baklänges så god den blev, ska jag vara ärlig. För den här påsktårtan skulle jag såklart ha visat när det var just påsk
Just nu känner jag migjätteledsen. an" som tog mina första steg i sjuksköterskeklänningen efter examen och därför kommer den avdelningen, alla som jobbar där och hela sjukhuset alltid vara något extra för mig, mitt "hemsjukhus" lixom
Det är löjligt enkelt och smakar precis på pricken som nere hos turken. Gör du den själv slipper du dessutom att få hela rätten nerdränkt i kebabsås, vilket är kännetecknget för en köpekebab av klass – så sjukt ofräcsht
Jag gillar kontrasterna som mitt liv ibland bjuder migpå. att ena helgen dricka spritiga drinkar på hemliga barer, bruncha i bygg- och folkvimlet på Heurlins plats och ramla i säng sent
Det är tamigfaen inte klokt att det ska behöva vara så. Ja jag vet, det finns olika åsikter om det hela, om det är på riktigt eller om det är ligor som är ute "och tjänar storkovan" som det ocksåpåstås
Så vi pressar apelsiner för glatta livet här hemma och i dag till åt vi migas. Lite lagom lyxigt med färskpressad apelsinjuice till frukost och jag är storkonsument på apelsiner just nu
Några av er känner säkert igen sig - planering, inköp, tillagning och slutligen måltiden. Jag tänker inte ge migpå att lansera min version som autentisk
Himmelsk start med universums finaste Bellini längst upp i skrapan på söder (vit persikopuré, en hutt persikolikör och en hel flöjt med Veuve Clicquot, mycket ömt ihoprört)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.