Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Då blir de lite segkrispiga på ytan, men krämiga inuti. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Näringsvärde för hela satsen. Inspireras jag av godheten som finns i världen mitt i alla hemskheter. Jag sitter och läser min vän, OS-simmerskan Gabriellas Fagundez blogg, där hon berättar om sitt volontärarbete för Project Playground nere i Sydafrika där hon lär barnen i kåkstäder att simma
Under vintern har det blivit mycket soppa som serverats, men det känner vi inte alls för vid denna tiden på året, även om det inte riktigt känns som någon högsommar än (just som jag skriver detta så börjar det falla droppar av modell XL utanför fönstret
Nunär det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag
Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Nu tycks tillvaron vara tillbaka i vanliga smaker igen. Ni som följt bloggen vet att det där med aptit och sug inte riktigt har hängt ihop med mig under graviditeten
Men nuär den här. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.