Julkalendern - lucka 22
Bagerskan
Bagerskan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • 6 dl strösocker
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 tsk malda nejlikor
  • 2 tsk ingefära
  • 2 tsk malen kanel
  • 2 tsk malen kardemumma
  • 6 dl vetemjöl
  • 3 dl gräddfil
  • 1 msk vetemjöl
  • 200 g margarin eller smör
  • 1 påse saffran
  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 ½ dl mjölk
  • 4 dl vetemjöl
  • 175 grader
  • 45 minuter
  • 1,5 dl finmalda pepparkakor
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 dl grädde
  • 2 gelatinblad
  • 2 äggvitor
  • 2 msk socker
  • 200 g lingon
  • 200 g kesella
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl socker
  • 2-3 gelatinblad
  • 300 g vit choklad
  • 3 dl vispgrädde
  • 2,5 dl kesella
  • 7 g gelatinpulver
  • 3 msk vatten drygt
  • drygt
  • 3 dl glögg
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 äggvitor knappt
  • 1 dl socker
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl vispgrädde
  • 1-2 tsk vaniljsocker
  • 150 g mandelmassa
  • 1/2 tsk kardemumma
  • 2 2 dl vispgrädde l
  • 1 1 krm vardera
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 1 pkt saffran
  • saffran
  • ½-1 pkt
  • 2 2 tsk citronsaft
  • citronsaft
  • choklad
  • 150 - 200 g choklad
  • 3 dl grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.