Visst är det legitimt att fyllas av julpepp redan nu. Jag har i alla fall kommit igång med mina julrecept, och idag är det dags att bjuda på det första
Grönkålsallad med juliga smaker iform av grönkål, apelsin, valnötter, granatäpple och äpple. Idag blir det ett kort och snabbt inlägg på nåt som är mycket gott och nyttigt
Här är en rätt där den halländska grönkålen är som bäst, tycker jag. Och så här i mellandagarna är det helt perfekt med något som man vräka i sig mängder av utan att få det minsta dåligt samvete
Här kommer en favorit i repris. Dessa pepparkaksgubbar gjorde jag för några år sen och de var riktigt goda, alldeles för goda för att hamna i glömska så därför lyfter jag fram receptet här igen
Grönkålssallad. I söndags svängde Håkan sina lurviga ute i köket och gav sig på att testa ett nytt recept för revbenen som ska serverar till jul hemma hos svägerskan, bäst att vara på säkra sidan och testa i hemmaköket innan man bjuder på andra
Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör utan att löken får färg. Blanda ströbröd, vatten och grädde i en skål och låt det svälla i 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.