Jordnötstoppar – recept
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 65 g jordnötssmör, sockerfritt
  • 12 msk kokosolja
  • 11 msk vispgrädde
  • 11 msk lättströ eller sötströ
  • 11 dl jordnötter
  • 150 g mörk choklad, sockerfriBlanda jordnötssmör, kokosolja, vispgrädde och lättströ eller sötströ i en kastrull och smält ihop på medelvärme.
  • 1 Vänd i jordnötterna och klicka upp i små toppar på ett bakplåtspapper. Låt topparna stå i frysen tills de stelnat, det tar cirka 1 timme.
  • 1 Hacka och smält chokladen i mikron eller i ett vattenbad och ringla över topparna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.