Igår gjorde jag en med jordnöt- ochbrowniesmak. Riktigt goda och saftiga bullar blev det. Inget går upp mot en hederlig fika med kaffe och kanelbulle men det är alltid roligt att testa på nya fyllningar
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Nu har jag gjort ett annat bakverk med kikärtsspad istället för ägg, nämligen brownie
Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet
Här är ett riktigt gott recept med en variant där jag har blandat kanel och kardemumma i bullarna. Hon skulle lätt kunna äta dem till frukost, lunch och middag om hon fick
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
En god brownie sitter alltid på sin plats och den här är riktigt jäkla god och kladdig. Bäst är att göra den dagen innan servering och sen låta den vila i kylen över natten så att den hinner sätta sig
Detta är en brownie du gör i långpanna och den blir sådär härligt mjuk och lite seg. Kladdkakor är alltid poppis och det är jag övertygad om att den här kladdiga, kompisen också kommer att bli
En liten extra twist på dessa bullar i form av mandelmassa och mörk choklad. Jag gjorde dem i em muffinsplåt vilket gör att de jäser uppåt och blir lite högre
Veganska brownies men lakrits, soyagrädde och granatäpple (glutenfri). I stället för ägg använde jag kikärtsspad och istället för vetemjöl - glutenfritt och mjölkfri mjölmix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.