Häll upp iserveringsglas. Trots den trista sommaren har det blivit en hel del bär i jordgubbslandet som ligger nedfrysta i väntan på något gott att laga
Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Koka upp grädden med sockret och vaniljstången (dela den och skrapa ur fröna och lägg i grädden). Lyft upp gelatinbladen utan att krama ur dem och tillsätti grädden
Jordgubbar hör sommaren till och man kan äta de som de är och så kan man göra en massa bakverk med dem och vad du än väljer så kan jag lova att det blir en hit
I går så var jag så otroligtduktig om jag får säga det själv. se, en tjej som gör otroligtinspirerande maträtter med LCHF, och jag ska försöka att styra upp mitt ätande nu efter att ha fuskat hit och diti ett antal veckor, i Texas så är det ju svårt att inte *fuska*
Spritsa ut pannacottan på macaronsen eller stick bara ner rundlarna iserveringsglaset och Njut. I söndags bakade jag dessa underbara Earl Grey macaroner och fyllde dem med en ljuvligjordgubbspannacotta, som blev en svårslagen kombination
(Jag brukar tvätta av dem och torka och lägga dem i socker som jag sen maler tillvaniljsocker)Häll upp smeten i små glas, sätt ini kylen och låt stelna några timmar
Det är verkligen sommaren tillvaratageni ett litetglas. Nu när jordgubbarna har börjat blilitebilligare blev jag väldigt sugen på att ta tillvara på dem på olika sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.