Denna vecka känns verkligen upp och ner, eftersom jag är på resande fot med jobbet. Här är ett recept på smarrigt recept med päron och kola i kombination
Fördeg15 g rörsocker, strö 25 g jäst 125 g mjölk 190 g vetemjöl. 1Deg30 g rörsocker, strö 45 g äggula (3 ägg) 250 g vetemjöl 65 g smör, rumstempererat 100 g mjölk
Riv mandelmassan och blanda den med socker, vaniljsocker och smör. Dekorera med färska jordgubbar. Nu är en tid då i alla fall jag vill hålla kvar sommaren så länge det bara är möjligt
Riv mandelmassan och blanda den med socker, vaniljsocker och smör. Dekorera med färska jordgubbar. Nu är en tid då i alla fall jag vill hålla kvar sommaren så länge det bara är möjligt
Jag har tidigare lagt upp recept på jordgubbsmazariner och på Toscamazariner med jordgubb. Det gäller att hänga med i alla högtiderna (åtminstonde om det innebär att man får äta godsaker)
Smörj en sockerkaksform (1 ½ liter) och bröa den med kokosflingor. Blanda alla ingredienser till smeten, utom jordgubbarna, i en stor bunke och vispa kraftigt med elvisp till en slät och luftig smet, cirka 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.