Jordgubbskaka med fläderglasyr
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 0.75 dl mjölk , rumstempererad
  • 1 kokosflingor , till formen
  • 1 smör , till formen
  • 0.5 tsk salt
  • 2.75 dl strösocker
  • 125 gram rumstempererat smör
  • 150 gram jordgubbar , färska
  • 4 dl vetemjöl , siktat
  • 3 st ägg
  • 1 st citron(er) , rivet skal (gärna ekologisk) + 3 msk färskpressad citronsaft
  • 0.75 msk fläderblomssaft , koncentrerad
  • 0.75 msk citronsaft , färskpressad
  • 2 dl florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.