Lätt att göra, gott att äta – kan knappt bli bättre. Den här ljuvliga jordgubbspajen har ett knäckigt havretäcke och ihop med en klick vaniljglass eller lite vaniljvisp så har du en fulländad dessert eller liten fikastund
Jordgubbspajen är perfekt att förbereda några timmar, eller dagen, innan den ska ätas. Skär upp vaniljstången och skrapa ur fröna med baksidan på en kniv
Servera ljummen med vaniljsås eller vaniljglass. Kan medge att det kändes lite konstigt men ändå lite skönt, i alla fall när jag vaknade upp hemma dagen efter
,dock med äpplen i fyllningen ,men orkar du inte klicka dig fram kommer det här nedan. Imorgon får vi besök av en av mina äldsta vänner och hela hennes barnaskara, så tidigare ikväll bakade jag en jordgubbspaj till fikat
Servera medvaniljglass eller vaniljsås. ) Idag fick vi besök av systrarna plus party mackan som hjälpte oss med plattsättning på våran lilla trädgård och till dom var jag ju tvungen att baka lite till, en passande paj dagen till ära i form av knäckigjordgubbspajmed vaniljsås till
Rör om så bananerna täcks med såsen. Skicka med e-post. Stek i 2-4 minuter tills om mjuknat och servera sedan med 2 kulor vaniljglass. 2-4 minuter tills om mjuknat och servera sedan med. 2 kulor vaniljglass
Servera med något du gillar, vi tog vaniljglass. Svårt att hinna med att laga en massa mat när man jobbar därför är det smidigt att bjuda på lite plock till det grillade
Blanda klyftorna med 0,5 dl socker, 1 msk vaniljsocker och 1 msk potatismjöl. Trädgården i Simrishamn svämmade över av äpplen så det blev en del äppelpaj under veckan där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.