God regnig morgon på er alla. Känns som att det är perfekt väder för att baka i helgen, vi får se. ). Man kan ju undra varför i hela friden jag inte bakat mums mums innan
Jag får besök om några dagar, något jag ser fram emot otroligt mycket. Så idag har jag pysslat med att fylla frysen med gott att bjuda på under dagarna som mitt besök är här
Mums Fried Chicken. 13 september 2017 @ 20. 28. En succékyckling till både vuxna och barn. Då mina barn inte gillar kyckling med ben så gjorde jag panerade kycklingfilébitar med glassspinnar att hålla i istället
I dag är det faktiskt ingen vanlig dag, det är första vår "riktiga" semesterdag. Och som om att det inte räckte med det så firas det födelsedag här i köket, det är fru Mårtensson som passar på att ha fyllerårsdag denna måndag
Ska du baka till många är det praktiskt att göra det i en långpanna. När kakan är klar är det bara att skära upp i lagom stora bitar och lägga upp på serveringsfatet
Efter att ha varit ute och jobbat i trädgården i flera timmar så blandade jag till ett par Jordgubbsdaiquiri, satte mig i en solstol, smuttade på den och myste i solen
Varsågod. För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.