Som vanligt när jag bakar vill jag att det ska vara vetefritt, sockerfritt och komjölksfritt. Dessutom vill jag så klart att det ska smaka jättegott och gå snabbt att göra
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Min dotter älskar pannkaka och goda sylten till. Stek sedan i mjölkfritt smör eller kokosolja. Jag gillar detta extra mycket när jag vet att jag får i mig bra saker för min kropp, kan jag dessutom göra något som hon njuter av vilket hon gjorde av denna pannkaka så blir det extra bra, bonusen blir ett glatt och energifyllt barn
Oftast när jag bakar chokladkakor så är det ju choklad i kakorna och inte som här kakao. Men ibland när man bakar till cuppar och föreningar så känns det som att det spelar ingen roll
Med dessa goda hälsosmarta och smakrika bollar önskar jag er en riktigt fin PÅSK. Jag älskar dessa bollar i alla dess smaker och former, just till denna helg och påsk så blev det jordnötssmak och chokladsmak
Jag har fått önskemål om att göra bakverk utan vetemjöloch eftersom jag själv egentligen bör äta glutenfritt så tyckte jag det kunde var kul att försöka hitta något gott recept utan gluten
Smörj och bröa en sockerkaksform. Smält smöret och låt det svalna något. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt kesella och mjölet blandat med vaniljsocker, kakao och bakpulver
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Mjuka kakor är hans favorit och då och då får man vara lite snäll mot honom också. Helst vill han inte ha massa glasyr och ”sånt krafs” som han kallar det men nej, där går gränsen för mig
Och det var tur eftersom brorsan inte är så förtjust i hjortron. Kakan görs i förväg, dagen innan och sorbeterna är bra att ha färdiga tidigt samma dag så att de får stå till sig i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.