Jordgubbar på flarn med flädergrädde
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Flädergrädde
  • 2 dl Vispgrädde
  • 1/2 dl koncentrerad flädersaft
  • Vispa grädden och tillsätt flädersaften.
  •  
  • Till servering
  • 12 tunna havrekakor
  • Klicka på flädergrädden och garnera med marinerade jordgubbar.
  •  
  • Havreflarn (ca 24 st)
  • 75 g GourmetSmör
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl socker
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 msk ljus sirap
  • 2 msk Mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.