Blanda ihop alla torra ingredienseri en bunke och slå på vatten och olja. Det säger jag visst varje gång jag bakar ett nytt fröknäcke, men jag tror bestämt det är lite extra sant den här gången
Den goda osten kommer från DalsspiraMejerioch är en getost halloumi som de kallar Hallou-get. Måndag hela veckan känns det lite som, så därför passar jag på att bjuda på ett recept på en lättlagad sallad så kan du testa något nytt för att få litevariationi matekorrhjulet
SystugaHar engagerat migi syrummet några kvällar - lite lätt panik eftersom jag vill ha något nyttinför resan tillKefalonia - ochpartyklänningentillVisby måste också bli helt klar
När jag läser igenom det jag skrivit så inser jag att för ett "otränat öga" verkar det rätt jobbigt att leva som jag gör, men jag kan försäkra er att jag verkligentrivs med detta
Nu är det ett nytt år igen snart och detta året som varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
För instruktioner går niin på Proteinpowoch översätter texten med Google Chrome. Som jag skrivittidigare kommer jag ha ett gästinlägg en gång i månaden på Denna månad bjuder jag på saftigaCitron & pistageproteinmuffins med citronfrosting
Igårfick jag hem senaste numret av Lantliv Mat ochVin. Nu skrivs det redan om julmat och nyårssupé. Och själv har jag inte ens firat att det är höst med att baka en morotskaka
Dagen började med jobbochishockeymatchen mellan FinlandochÖsterrike på TV. Den här veckan har jag också provat ett nytt brödrecept (LCHF naturligtvis), en frö- ochnötlimpa, som blev jättesaftigoch porös
Om ca tiotimmar står man ute och lyssnar på kyrkklockornas klämtande tillsammans med smällarna från raketerna, ser hur himlen växlar i en massa härliga färger och mönster
Haha, jättekul (not) sade jag och sa att då får han gå till affären och köpa dem själva. Det känns nästan, men bara nästan, som om viinte ens varit borta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.